c

Kauppakeskus IsoKristiina, Lappeenranta

Asiakkaan näkökulma

Lappeenrannan kaupunki

Lappeenrannan kaupunginjohtaja Kimmo Jarva pitää IsoKristiinan kunnostus- ja laajennushanketta merkittävänä edistysaskeleena Lappeenrannan ydinkeskustan kehittämisessä. Palvelujen kysyntää lisää erityisesti venäläisten ostosmatkailun lisääntyminen.

”Lappeenrannan ydinkeskustaan on rakentumassa vetovoimainen erikoiskaupan ja palvelujen keskittymä. Lisäksi teatterin sijoittuminen muiden palvelujen keskelle vahvistaa keskusta-alueen palvelukokonaisuutta. Kasvavasta tarjonnasta hyötyvät laajalti kaikki Kaakkois-Suomen asukkaat sekä myös matkailijat. Hyvän sijainnin ja laadukkaiden palvelujen ansiosta Lappeenranta on toistuvasti Suomen kaupunkien kärkisijoilla tax free -ostosten määrässä, ja venäläismatkailijoiden määrän arvioidaan lisääntyvän voimakkaasti lähivuosina”, Jarva toteaa.

Ilmarinen

”IsoKristiinan kehittyvä kauppakeskus täyttää sijoituskriteerimme niin teknisestä, taloudellisesta kuin ympäristön näkökulmasta. Lisäksi hyvät kokemuksemme Skanskan osaamisesta luovat korkeat odotukset haastavan rakennushankkeen onnistuneelle toteutukselle,” toteaa kiinteistöjohtaja Tomi Aimonen Ilmariselta.

Citycon

”Kauppakeskukseen tulevat muun muassa sekä S-ryhmän että Keskon päivittäistavarakaupat sekä Sokos- ja Anttila-tavaratalot. Lappeenrannan kaupunki toteuttaa omana investointinaan kauppakeskuksen keskeiselle paikalle uuden kaupunginteatterin, ja tätä vapaa-ajan tarjontaa täydennämme Finnkinon neljän salin elokuvakeskuksella ja monipuolisella ravintolamaailmalla”, Cityconin kehitys- ja vastuullisuusjohtaja Marko Juhokas kertoo.

”Citycon valitsi vuonna 2011 kilpailun kautta Skanskan mukaan kehittämään tätä rakennetulla keskusta-alueella sijaitsevaa monimuotoista kauppakeskushanketta. Hankekehityksessä olemme yhteistyössä onnistuneesti saavuttaneet investointiedellytykset, ja nyt yhteistyö siirtyy hyvin valmisteltuun toteutusvaiheeseen”, Juhokas jatkaa.

Etsi projekteja

Projektien määrä

loading